0 items

ISPM 15 (HT) behandeling verplicht voor internationale export (BREXIT)

vanaf 31 december 2020 is het verplicht om van en naar het Verenigd Koninkrijk te sturen met IPSM 15 behandelde pallets. De prijzen van deze ISPM 15 behandelde houten pallets liggen op dit moment al een stuk hoger dan de traditionele wegwerp pallet van hout. Door de groeiende schaarste en de behoefte naar deze pallets is een voorspelling dat de prijzen zullen stijgen.

Hoe zou het voor u zijn als u wel naar het Verenigd Koninkrijk kan versturen, maar u niet deze extra kosten hoeft te maken?

De Revopallet zou dan voor u de oplossing kunnen bieden. De gerecyclede kartonnen pallets zijn vrij van een ISPM 15 (HT) behandeling en zijn hierdoor aanzienlijk voordeliger ten opzichte van de traditionele (houten) pallet met ISPM 15 (HT) behandeling. Tevens zal door de stijgende prijs de Revopallet voordeliger worden dan deze nu al is. In combinatie met onder andere het lichte gewicht van +/- 3,7kg is de Revopallet ideaal in gebruik en kan het arbeid verlichtend werken. Door het gebruik van gerecycled materiaal draagt u bij aan een schonere wereld en een circulair model. Na het gebruik van de Revopallet kan deze worden gerecycled en daarna kunnen weer nieuwe producten worden geproduceerd.

Zou je willen weten wat de Revopallet voor uw organisatie kan betekenen. Wij zoeken graag met u naar de manier om de Revopallets binnen uw organisatie toe te passen.