0 items

Blokpallets kopen?

Ben je op zoek naar blokpallets? Revopal is producent van recyclebare kartonnen pallets. Exporteren naar het buitenland is het in de meeste gevallen verplicht om ISPM-15 behandelde houten pallets te gebruiken. Bij de blokpallets van Revopal zijn de pallets vrij van ISMP-15 en kunnen wereldwijd verstuurd worden. Blokpallets bieden wij aan in de standaard maten 100×120 of 120×120. Daarnaast bied Revopal ook de mogelijkheid om kartonnen pallets op maat te produceren.

Voor blokpallets hoeft u niet langer hout te versturen. Een duurzaam alternatief zijn de Revopallets. Zodra u de Revopallets wereldwijd verstuurd kan uw eindklant deze pallet gemakkelijk laten recyclen waardoor er vervolgens weer een nieuw product van gemaakt kan worden. Een milieuvriendelijke afvalstroom voor uw klanten. Vervang nu uw houten blokpallets voor de blokpallets van Revopal.

Uw bedrijf kan door middel van blokpallets van Revopal bijdragen aan een circulaire economie. Dankzij het lichte gewicht van de kartonnen blokpallets zorgt u er voor dat uw medewerkers geen zware houten pallets meer hoeven te tillen. Op deze manier kunt u ook uw transportgewicht verlagen en daardoor bijdragen aan Co2 besparing tijdens het vervoeren van uw producten op pallets.