0 items

Kartonnen minipallets

Toont alle 2 resultaten

Kartonnen minipallets kopen?

Een veel gebruikte term voor kleine pallets is de minipallets. Vaak word de afmeting 600×800 verstaan onder de term minipallets. Wist u dat Revopal op grote volume minipallets produceert? Er worden veel wegwerp pallets of eenmalige pallets van hout verstuurd waar de herkomst van hout niet bekend is. Dit betekent dat de kans groot is dat veel hout gekapt is uit niet duurzaam beheerde bossen. De minipallets van Revopal zijn van gerecycled karton gemaakt met een duurzame en circulaire herkomst.

Een alternatief voor de standaard houten minipallets zijn houtvezel minipallets. Deze minipallets zijn gemaakt van geperste houtvezels. Echter hebben deze houtvezel minipallets een ander afvalproces. Zodra een minipallet van karton haar eind punt heeft bereikt kunnen alle grondstoffen opnieuw worden gerecycled en creëert u een milieuvriendelijke afvalstroom.

De kartonnen minipallets van Revopal zijn leverbaar in verschillende gewichtsklassen. U heeft mogelijkheid om te kiezen welk draaggewicht van de kartonnen pallet het best bij uw producten past.