0 items

Kartonnen europallets

Toont alle 2 resultaten

Kartonnen europallets stellingvariant

Toont alle 2 resultaten

Kartonnen europallets kopen?

Wie kent ze niet? De meest bekende pallets zijn de Europallets. Veel bedrijven maken gebruik van een ruilsysteem tijdens het versturen van producten op Europallets. Dit betreft een systeem waarin miljarden pallets over de hele wereld verstuurd worden. Kunt u zich voorstellen dat al die Europallets geregistreerd moeten worden om geen verschil te krijgen in het ruilen van de Europallets?

Één van de grote voordelen van de Revopallets is het gemak van het eenmalig versturen van recyclebare pallets. Op het moment dat er eenmalige kartonnen pallets verstuurd worden is het niet meer nodig om administratie bij te houden hoeveel Europallets er verstuurd zijn en weer terug genomen moeten worden. Alle administratieve lasten en kosten zijn niet meer nodig. Het enkel versturen van een recyclebare kartonnen pallet kan wereldwijd verstuurd worden zonder wet of regelgeving.

Het komt vaak voor dat aan het eind van het jaar de Europallets een na calculatie krijgen voor het te weinig terug geven van Europallets. Dit zal voor veel bedrijven herkenbaar zijn. Achteraf wordt er een factuur gestuurd om het verschil te betalen tussen beide partijen.

Het versturen van Europallets is tevens ook zwaarder in gewicht tijdens transport. Iedere Europallet weegt minimaal 23KG. In een trailer gaan minimaal 30 Europallets die samen 600KG wegen. De Revopallet weegt slechts 3,7KG, wat een gewichtsbesparing van ruim 400KG per trailer betekent. Door het inzetten van duurzame recyclebare kartonnen pallets zorgt u ook nog eens voor Co2 besparing tijdens transport.

FSC keurmerk Revopal

BETAALMOGELIJKHEDEN

Bankoverschrijving

Copyright © Revopal – Revopallet 2021