Mini-pallets kopen?

Een veel gebruikte term voor kleine pallets is de mini-pallets. Vaak word de afmeting 600×800 verstaan onder de term mini-pallets. Wist u dat Revopal op grote volume mini-pallets produceert? Er worden veel wegwerp pallets of eenmalige pallets van hout verstuurd waar de herkomst van hout niet bekend is. Dit betekent dat de kans groot is dat veel hout gekapt is uit niet duurzaam beheerde bossen. De mini-pallets van Revopal zijn van gerecycled karton gemaakt met een duurzame en circulaire herkomst.

Een alternatief voor de standaard houten mini-pallets zijn houtvezel mini-pallets. Deze mini-pallets zijn gemaakt van geperste houtvezels. Echter hebben deze houtvezel mini-pallets een ander afvalproces. Zodra een mini-pallet van karton haar eind punt heeft bereikt kunnen alle grondstoffen opnieuw worden gerecycled en creëert u een milieuvriendelijke afvalstroom.

De kartonnen mini-pallets van Revopal zijn leverbaar in verschillende gewichtsklassen. U heeft mogelijkheid om te kiezen welk draaggewicht van de kartonnen pallet het best bij uw producten past.

FSC Keurmerk Revopal

Copyright © Revopal - Revopallet 2021

CONTACT

info@revopal.nl 
+31 (0) 6 349 824 57

BETAALMOGELIJKHEDEN

Bankoverschrijving